Catering Soğuk Hava Deposu

Bu tür firmalar yeme içme alanlarında Et, süt ve süt ürünleri, meyve, sebze, içecek ürünlerini muhafaza etmek için Soğuk oda, Donuk Oda ve Şok Odasına İhtiyaç duymaktadırlar. Genellikle ürün çeşitliği fazla olan catering gibi işletmeler çoklu oda tercihine bulunması zorunludur.

Örneğin;
Et ve Tavuk ürünleri için  -5°C / +5°C Soğuk Oda -18°C / -25°C Donuk Oda.

Meyve, sebze, süt ve süt ürünleri için -5°C /+5°C aralığında Soğuk Oda seçeneği tercih edilebilinir.
Ürünün saklama koşullarına göre birden fazla oda tercihi yapması gerekebilir.

Biz Umut Teknik olarak otel, restoran ve catering gibi sektörlere yoğunlukla hizmet vermekteyiz.
Bu tür işletmelerde yemek saatleri öncesinde aşırı yoğunluk olduğundan, personelin ulaşımı ve zaman kaybını en aza indirilebilmesi için soğuk oda konumları ve sırlamaları çok önemlidir. 

Umut Teknik Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak tüm unsurlar değerlendirilerek Proje, montaj, kurulum ve sonrasında servis ağımız ile Restoran ve Otel için 22 yıllık tecrübemiz ve uzman kadromuz ile anahtar teslim olarak hizmet vermekteyiz.
Kalite ve özverimiz uzun yıllardır bu sektörde var olmamızı sağlayan en büyük unsurdur.